O nas

Dansac je mednarodno podjetje, ki razvija, izdeluje in prodaja izdelke za oskrbo stome.

Dansac izdelki za oskrbo stome se preko hčerinskih družb in neodvisnih distributerjev prodajajo v več kot 30 državah po vsem svetu. V Sloveniji jih zastopa podjetje PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.

Podjetje Dansac je bilo ustanovljeno leta 1971 v Fredensburgu, na Danskem, danes pa je del skupine Hollister, ki ima sedež v bližini Čikaga, Illnois, ZDA.

HARTAMANN Group je eno izmed vodilnih podjetij, ki v Evropi proizvaja medicinske in higienske izdelke, ter se osredotoča na inkontinenco, oskrbo ran in zaščito v operacijski dvorani.

Podjetje prav tako ponuja izdelke za terapijo z negativnim tlakom, imobilizacijo, prvo pomoč in oskrbo stome. Poleg tega HARTMANN Group nudi storitve za strokovnjake s področja medicine in nege. Več o HARTMANN izdelkih si lahko preberete na hartmannplus.si

Lahko pomagamo?

Ne glede na to ali ste stomist, negovalec ali zdravstveni delavec, če imate vprašanja o izdelkih Dansac in kako jih uporabiti, vam lahko pomagamo.

Prijavite se na
e-novice

  Življenje
  s stomo

  Naša želja je spodbuditi osebe s stomo oziroma tiste, ki se na to spremembo šele pripravljajo, da je življenje s stomo lahko ravno tako lepo in izpopolnjeno.

  NAROČITE
  BREZPLAČEN
  VZOREC