O nas

Dansac je mednarodno podjetje, ki izdelke za oskrbo stome razvija, izdeluje in prodaja.

Dansac izdelki za oskrbo stome se preko hčerinskih družb in neodvisnih distributerjev prodajajo v več kot 30 državah po vsem svetu. V Sloveniji jih zastopa podjetje PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o.

Podjetje Dansac je bilo ustanovljeno leta 1971 v Fredensborgu, na Danskem, danes pa je del skupine Hollister, ki ima sedež v bližini Čikaga, Illinois, ZDA.


dansac izdelki

HARTMANN Group je eno izmed vodilnih podjetij, ki v Evropi proizvajajo medicinske in higienske izdelke, ter se osredotoča na inkontinenco, oskrbo rane in zaščito v operacijski dvorani.

Podjetje prav tako ponuja izdelke za terapijo z negativnim tlakom, imobilizacijo, prvo pomoč in oskrbo stome. Poleg tega HARTMANN nudi storitve za strokovnjake s področja medicine in nege. Več o HARTMANN izdelkih si lahko preberete na:

www.hartmannplus.si.


Hitre informacije

Naredili smo hiter dostop do naših najbolj priljubljenih strani. Kliknite za skok naravnost na tisto, kar potrebujete.

Življenje s stomo

Lahko pomagamo?

Ne glede na to, ali ste bolnik, negovalec ali zdravstveni delavec, če imate vprašanja o izdelkih Dansac ali kako jih uporabiti,
vam lahko pomagamo.

KONTAKTIRAJTE NAS

Življenje s stomo

Naša želja je spodbuditi osebe s stomo oziroma tiste, ki se na to spremembo šele pripravljajo, da je življenje s stomo lahko ravno tako lepo in izpopolnjeno.

SPOZNAJ BARBARO