Enodelni
sistem

Nova 1 High Output Soft Convex

Dansac Nova 1 High Output Soft Convex, vrečka z izpustom, je zasnovana za osebe z ileostomo ter tudi za osebe z začasno ali trajno stomo, ki imajo visok pretok izločanja.

Dvojna filtrska zaščita in nadziran pretok filtra

Mehak izhodni ventil za enostavno povezavo na drenažno vrečko

Koži prijazna podloga

Opis izdelka

Filter: Nova filter s 100% aktivnim ogljem. Zunanja teflonska membrana preprečuje iztekanje skozi filter in ga ščiti pred zunanjo vlago. Filter ščiti prevleka iz številnih plasti.

Zadnja stran: Netkan, mehak in vodoodbojen material.

Kožna podloga:  Koničasta; (debelejša okrog stome, proti robu se postopoma tanjša). Debelina je 1 mm pri robu in 5 mm ob stomi, kar optimizira udobje in čas nošenja.

Sestavine kožne podloge: CMC, poliizobutilen, pektin, želatina in bombažna vlakna.

Ovoj vrečke: Reliefna površina zmanjšuje trenje ter sploščenje in šumenje vrečke.

Izpust: Mehka izhodna pipa s preprostim čepkom zagotavlja udobje. Za drenažo in/ali varno povezavo na standardne drenažne vrečke. Pipa se lahko odreže, za zapiranje vrečke pa lahko uporabimo sponko. Vrečko

Izpolnite obrazec
za naročilo  Lahko pomagamo?

  Ne glede na to ali ste stomist, negovalec ali zdravstveni delavec, če imate vprašanja o izdelkih Dansac in kako jih uporabiti, vam lahko pomagamo.

  Prijavite se na
  e-novice

   Življenje
   s stomo

   Naša želja je spodbuditi osebe s stomo oziroma tiste, ki se na to spremembo šele pripravljajo, da je življenje s stomo lahko ravno tako lepo in izpopolnjeno.

   NAROČITE
   BREZPLAČEN
   VZOREC